Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Empreses properes al tancament? Reactivem Reus amb el Cooperativisme

Empreses properes al tancament? Reactivem Reus amb el Cooperativisme

Jornada on line destinada a propietaris d'empreses i negocis properes al tancament i a emprenedors i emprenedores que busquen negocis en funcionament.

Inscripcions a: coopcamp.cat/agenda. La xerrada es farà a través de la plataforma Zoom.

La transmissió d'empreses ha esdevigut una de les opcions més avantatjoses i segures per a les persones emprenedores. En un moment de crisi com l'actual, en què alguns negocis poden decidir tancar, és molt important que tothom conegui els recursos que tenim a l'abast per donar continuïtat a empreses properes al tancament, i fer-ho a través l'emprenedoria cooperativa.

Conèixer el Servei de Reempresa i l'Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona pot ser el primer pas per donar continuïtat a l'activitat econòmica de Reus. 

PREU

GratuïtQUAN

el 09/12/2020

a les 16:30h

Et pot interessar...

JORNADA- El dolor del Silenci. Conductes autolesives i autoaïllament E
Jornades

JORNADA- El dolor del Silenci. Conductes autolesives i autoaïllament

La vida és un ventall d'èpoques. Una d'elles: l'adolescència. En aquesta etapa, es viuen processos de canvi que poden condicionar tant el creixement personal com el col·lectiu. La tasca docent és un procés d'aprenentatge continu que ha d'atendre com es configura el context educatiu per...

On: Escola Mowgli

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.