Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Escriptura Creativa

Escriptura Creativa

Escrivim per tot, a classe, per apuntar alguna cosa, fins i tot a l’Insta. Amb aquest taller t’ensenyarem com estructurar i escriure de forma estructurada i sobretot molt lúdica.

Dies: del 22 al 26 de juliol

Hora: de 10 a 13h

NORMATIVA DE LES ACTIVITATS
Les inscripcions es podran realitzar de forma presencial al Casal de Joves la Palma de Reus o bé a través del web joventutreus.cat
En cas de no assistir a una de les activitats on us hagueu inscrit de forma no justificada o comunicada prèviament, us pot penalitzar a poder assistir a la resta d’activitats programades.
En cas d’una alta ocupació als tallers programats i tenir llista d’espera, l’organització es reserva el dret a repartir les activitats de tal forma que tothom pugui participar a alguna d’aquestes.
Per a participar a les activitats tindran preferència els joves que visquin a Reus.
Per a participar a les activitats caldrà tenir la Targeta Jove de Reus.

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


ON

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1 43202

Com arribar-hi


QUAN

el 22/07/2019

a les 10:00h


MÉS INFORMACIÓ

Web de Joventut

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Central Xavier Amorós

Biblioteca Central Xavier Amorós

Carrer de l'Escorxador, 1, 43202

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Biblioteca Central Xavier Amorós: Contes a cau d’orella -
Literatura

Biblioteca Central Xavier Amorós: Contes a cau d’orella - "El Raïm inquiet"

Biblioteca Central Xavier Amorós: Contes a cau d’orella - "El Raïm inquiet"A la sala infantil de la Biblioteca Central Xavier Amorós, Contes a cau d’orella - "El Raïm inquiet"Com fer la reserva prèvia? Vine una hora abans a la biblioteca i recull la teva invitació que servirà per a...

Biblioteca Central Xavier Amorós: 2a sessió de les Jornades
Literatura

Biblioteca Central Xavier Amorós: 2a sessió de les Jornades "Seiem connectats?"

Biblioteca Central Xavier Amorós: 2a sessió de les Jornades "Seiem connectats?"2na sessió de les Jornades "Seiem connectats?" Presentació de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) que aquest any té com a temàtica “Patrimoni i Educació”.

Biblioteca Central Xavier Amorós: Club de lectura Vermell -
Literatura

Biblioteca Central Xavier Amorós: Club de lectura Vermell - "L’Alícia Patapam en els contes"

Biblioteca Central Xavier Amorós: Club de lectura Vermell - "L’Alícia Patapam en els contes"Club de lectura Vermell: "L’Alícia Patapam en els contes" de Gianni Rodari. Mes Rodari als Clubs de lectura.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.