Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT CUINA I CREATIVITAT

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT CUINA I CREATIVITAT

Mas Pintat Virtual

ESPAI FAMILIAR DE CUINA EN FAMÍLIA, tots els dimarts la senyora Caterina, masovera de Mas Pintat, ens ofereix una classe de cuina amb receptes molts saboroses per fer en família i que després podeu assaborir a les vostres llars.

ESPAI FAMILIAR DE CREATIVITAT EN FAMÍLIA, tots els dimecres la senyora Caterina, ens acompanya a realitzar una activitat creativa ens fa gaudir i sobretot riure i passar-ho bé en aquest format virtual.

Inici : 18,30h.

Duració: 40-45 minuts aprox.

Inscripcions a [email protected]

Gratuït.

PREU

GratuïtQUAN

Del 18/05/2021 al 19/05/2021

Et pot interessar...

CASAL ESTIU MAS PINTAT - DARRERES PLACES!E
Taller

CASAL ESTIU MAS PINTAT - DARRERES PLACES!

Us animem a que els vostres fills i filles participin al casal d'agost de Mas Pintat ja que queden poques places! El casal d'estiu de Mas Pintat és adreçat a infants majors de 16 setmanes des del naixement fins als 3 anys i germans fins als 6 anys. La inscripció de les quatre setmanes...

On: Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

ACTIVITATS JULIOL 2021 PERSONES GRANS DE REUSE
Taller

ACTIVITATS JULIOL 2021 PERSONES GRANS DE REUS

Des de la Regidoria de salut i ciutadania s'han programat per aquest mes de juliol un conjunt d'activitats adreçades a les persones grans de Reus:Visites als museus. Dilluns 5 de les 10h. a les 12h. Exposició "coses de Reus".Fem memòria: els diumenges i el què feiem. Dijous 8 de juliol a...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.