Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Estrena del concert de Trobadors de Lluna + Veus de la Terra

Estrena del concert de Trobadors de Lluna + Veus de la Terra

Trobadors de Lluna és un grup musical que neix el 2017 a Cambrils, després de temps de treball i preparació. Format per Susanna Sarrà, Olga Prats, Miquel Javaloy, Marcel Pascual i Josep A. Gonzàlez, tots els membres del grup es dediquen a la docència musical a part d'altres activitats relacionades amb la música. Les peces que ofereixen són totes originals de Josep Anton González.

El cor Veus de la Terra va iniciar les seves activitats a Reus l'octubre del 2002 per iniciativa de persones provinents de diversos països, que buscaven un punt de trobada per cantar i integrar-se a la ciutat, tot usant la tradició musical dels seus orígens. El seu repertori està dirigit a la interpretació de músiques populars catalanaes, espeirituals, clàssiques i tradicionals d'arreu del món, amb un marcat gust per les llengües minoritàries i la música dels cantautors que evoquen els nostres sentiments.

PREU

Entrada general, 9 €; soci de l'entitat, 6 €, carnet jove de l'Ajuntament de Reus 7 €


VENDA D'ENTRADES


ON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 17/03/2019

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Sala Santa Llúcia

LOCALITZACIÓ

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34,

Tel. 977 77 11 91

http://www.salasantallucia.es.tl

[email protected]

Et pot interessar...

MÚSICA I POESIAE
Música

MÚSICA I POESIA

Dins la programació de Música i Poesia als barris de l'Associació de Veïns Reus Nord es podrà gaudir a la Plaça del Victor del recital de la Rosina Ballester i la Montse Farrés acompanyades de la música del pau Terol

Dissabte de RumbaE
Música

Dissabte de Rumba

L'Associació de Veïns "La Unió" del barri Juroca, convida a tots els ciutadans de Reus i especialment als veïns del barri, el proper dissabte 30 d'octubre a la Plaça d'Antoni Jimenez Vega, a la festa del retrobament Post-Covid.Amb l'actuació dels "Ritmo de Rumba" podrem gaudir d'un...

Concert LAU NOAHE
Música

Concert LAU NOAH

L'Associació de concerts de Reus organitza el proper 22 d'octubre a les 20:30 a El Círcol i dins del cicle de concerts - 2a temporada commemorativa del Centenari, un concert amb LAU NOAH. 

On: El Círcol

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.