Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Exposició aquarel·les

Exposició aquarel·les

RAMON JUNCOSA ROSELLÓ
Aquarel.lista
Reus. 1940

Aquest artista, un apassionant de la pintura amb aquarel.la, porta tota la vida pintant. La primera exposició va ser l’any 1962 a Saragossa i la segona 1963 al Centre de Lectura de Reus on ha exposat en nombroses ocasions.
Avui al seus 80 anys, afectat amb una malatia degenerativa des de fa 25 anys, continua pintant cada dia a l’estudi de casa seva, a la Riera Miró, amb la mateixa passió i capacitat creativa de sempre.
El febrer del 2017 justament fa  4 anys vam tenir la sort de poder gaudir de la seva obra al Centre Cívic Levant  i ara el febrer del 2021, en plena pandèmia,  ens torna a oferir la seva obra perquè els ciutadans de Reus la puguin conèixer.


La podreu visitar durant els mesos de febrer i març al Centre Cívic Llevant de dilluns a divendres de 8:30 h a 21:00 h.

PREU

GratuïtON

Centre Cívic Llevant

Pl. Horts del Canonges, 1

Com arribar-hi


QUAN

Del 01/02/2021 al 31/03/2021

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Mirant l’altreE
Exposició

Mirant l’altre

El Museu de Reus exposa més de 150 obres i d’objectes de diferents èpoques, estils i tècniques procedents de les valuoses col·leccions del Museu de Reus i del Centre de la Imatge Mas Iglesias, peces que ajuden a reflexionar sobre la diversitat cultural humana. Les riques col·leccions que la...

On: Museu de Reus Salvador Vilaseca

Els primers dies de la II República en imatgesE
Exposició

Els primers dies de la II República en imatges

Amb motiu del 90è aniversari de la proclamació de la República, el Museu de Reus i el Centre de la Imatge Mas Iglesias, us presentem aquesta exposició virtual.Com ens podem imaginar, aquells instants estaven carregats de força, emoció i simbolisme. Es per això que les imatges captades per...

On: Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.