Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

EXPOSICIÓ de les creacions artístiques de les persones usuàries de l'ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL DR. TOSQUELLES

EXPOSICIÓ de les creacions artístiques de les persones usuàries de l'ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL DR. TOSQUELLES

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Exposició de les CREACIONS ARTÍSTIQUES DE LES PERSONES USUÀRIES DE L'ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL DR. TOSQUELLES
 
L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, acollint-les i donant-los suport. Com va dir el doctor Francesc Tosquelles: "Que cada persona sigui allò que és, allò que pugna per ser i allò que millor pot ser!".
 
Les visites han de ser individuals o en grups bombolla i han de seguir les mesures de seguretat sanitàries previstes per evitar el contagi de la Covid.

 
 

PREU

Gratuïta i oberta a tothomON

Centre Cívic del Carme

Plaça de la Patacada, 10

Com arribar-hi


QUAN

Del 30/11/2020 al 31/12/2020

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.