Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Exposició: El Baix Camp confinat

Exposició: El Baix Camp confinat

Reus a Casa - Cultura a Reus

Participa en l'exposició El Baix Camp Confinat!

Des del CIMIR engeguen una proposta per recollir imatges sobre el confinament i fer-ne una exposició.
Com podeu participar? Feu arribar a [email protected] fotografies del vostre dia a dia, del teletreball, dels jocs, fent el dinar, del que veieu per la finestra o qualsevol imatge que reflecteixi com la ciutadania està vivint aquesta situació de confinament.

És imprescindible que entreu aquí i ompliu el formulari sobre cessió de drets d'imatge que trobareu al peu de pàgina.

De totes les imatges rebudes, l'equip del Centre de la Imatge Mas Iglesias en farà una selecció setmanal i es publicaran a les xarxes socials de Reus Cultura. A més, s'introduiran a la base de dades del CIMIR de fotografia per tal de documentar el confinament.


QUAN

Del 07/04/2020 al 07/06/2020


MÉS INFORMACIÓ

Museu de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.