Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Exposició: Mirades del Món. Sensibilització i drets de la infància a la comunitat educativa a través de l'art

Exposició: Mirades del Món. Sensibilització i drets de la infància a la comunitat educativa a través de l'art

El Comitè Òscar Romero i l’ONG Mirades del Món, amb el suport del departament de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Reus es complauen a convidar-vos a visitar l’exposició:

Mirades del Món. Sensibilització i drets de la infància a la comunitat educativa a través de l'art.

Un projecte col·laboratiu amb la participació de: Col·legi Pare Manyanet, Escola Eduard Toda i Güell, Escola Els Ganxets, Escola General Prim, Escola Teresa Miquel i Pàmies, Escola La Vitxeta, Col.legi Maria Rosa Molas, ONG Open Arms i Reus Refugi.

Que s’inaugura amb un acte d’obertura el dijous 1 de desembre a les 18:00h al Centre Cívic Llevant, amb l’acompanyament musical del Cor Ciutat de Reus.

PREU

GratuïtON

Centre Cívic Llevant

Pl. Horts del Canonges, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 01/12/2022

a les 18:00h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA III CANICRÒSE
Exposició

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA III CANICRÒS

Biblioteca Central Xavier AmorósDel 30 de gener al 12 de febrerBiblioteca Pere AngueraDel 13 al 28 de febrerRecull de fotografies del III CANICRÒS DE REUS 2022

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.