Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Festival COS 2018 - "Conseqüències", de Moveo

Festival COS 2018 -

Diumenge, 21 d'octubre
"Conseqüències", de Moveo
Plaça del Mercadal
13.00 h

Sinopsi

Conseqüències, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. Conseqüències és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten. M’he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres. I tu? Què mires?

Fitxa artística

Direcció: Stéphane Lévy
Intèrprets: Marta Hervás, Xavier Palomino/NeilorMoreno, Núria Planes/Agnès Jabbour, Pino Steiner i Adrià Viñas
Vestuari: Joana Martí
Producció executiva: Sophie Kasser i Estel·la Muñiz
Distribució: Fani Benages ([email protected])
Projecte produït dins del marc de Suport a la Creació de Fira Tàrrega i el Festival Internacional de Teatro deRua Imaginarius (Portugal). Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del CC Barceloneta.


ON

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 21/10/2018

a les 13:00h


MÉS INFORMACIÓ

COS 2018

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.