Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

FILS (Filosofia, Imatges i Lletres)

FILS (Filosofia, Imatges i Lletres)

Cultura A Reus - Cultura Segura

La programació és la següent:

  • 10:00 “Llegir i caminar”. Ruta pels escenaris de la Història General de Reus de Pere Anguera a càrrec de M. Carme Just. Punt de trobada al Centre de Lectura i acabament al CIMIR. Durada aproximada de 90 minuts. Aforament màxim 15 persones.
  • 11:00 Taller de rap i rima, una introducció a la creació poètica en format rap, en el qual es treballen elements d’anàlisi i tècniques de creació, la concepció d’una petita obra i la seva interpretació. A càrrec de Fetitxe 13, membre fundador de Versembrant, escola popular itinerant que pretén fomentar la consciència crítica del jovent, mitjançant l’art urbà i el hip hop. L’acte inclourà la  intervenció de Laia Pérez i Esteve Justícia, alumnes de BAT del curs 19-20 que van realitzar els seus TDR a l’entorn de la poesia.  Interior CIMIR. Aforament màxim 15 persones.
  • 11:30 “Lectura, Cultura i sostenibilitat”. Reflexió a càrrec de Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí. Presenta l’acte el Regidor d’Educació, Cultura i Política Lingüística Daniel Recasens.
  • 12:15 “Llegir a la Biblioteca Pere Anguera”. Presentació de l’exposició fotogràfica als balcons a càrrec de Sergio Andrada, fotògraf. Sala d’actes del CIMIR. Aforament màxim 15 persones.
  • 12:30 Presentació de Stroligut,  revista digital de literatura catalana i en català. Periòdicament publiquen contes, novel·la, reculls de poemes, assaig i traduccions d’autors d’arreu del món a càrrec del seu editor Jesús Argentó Raset. Sala d’actes del CIMIR. Aforament màxim 15 persones.
  • 12:45 Acció poètica del poema de Gabriel Ferrater  “A l’inrevés” a càrrec de Safareig poètic, Magda Borrull  i les Biblioteques Municipals de Reus. Sala d’actes del CIMIR. Aforament màxim 15 persones.
  • 13:15 Concert a càrrec del grup “El pèsol Feréstec” l’única banda capaç d’adaptar un poema d’Ausiàs March al reggaeton, improvisar cançons o musicar una tesi doctoral. El pèsol aspira a ser el grup emergent eternament submergit. Poesia pop tal com raja. Ells són la Maria Cabrera (rapsòdia), en Marià Codina (bateria), la Joana Gomila (baix), en Gerard Segura (veu i guitarra) i la Carlota Serrahima (veu). Espai exterior del CIMIR. Aforament màxim 100 persones. Durant el concert es farà entrega dels premis als guanyadors de l’acció literària a les xarxes asocials «#EstiraElFil», realitzada per Núvol Blanc Comunicació i les Biblioteques Municipals de Reus
  • Exposició fotogràfica: «Llegir a la Biblioteca Pere Anguera» un conjunt de 42 fotografies fetes per Sergio Andrada penjades als balcons del barri. Del 18/11 fins el 15/1/21 . Trobareu l’itinerari al web biblioteques.reus.cat

Les inscripcions es podran fer a partir del dijous 10 de desembre a través del web www.ticket.reuscultura.cat

PREU

GratuïtQUAN

el 12/12/2020

a les 10:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.