Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Fira Trapezi Reus: Cia Pepa Plana – Paradís Pintat

Fira Trapezi Reus: Cia Pepa Plana – Paradís Pintat

Trapezi A Casa - Trapezi A Reus

Fira Trapezi Reus: Cia Pepa Plana – Paradís Pintat (Espectacle sencer a Canal Reus TV)

Estem al damunt d’un bufet de qualsevol casa on hi trobem alguns objectes quotidians en els que hi destaca un quadre amb quatre àngels que canten, és un Paradís Pintat. Tota la vida veient-lo i no hi havíem caigut que n’hi ha una de diferent, que té el somni de volar per transformar-se en àngel de la guarda.

És aquesta que quan no la pot veure ningú, surt del quadre per intentar realitzar el seu somni. El seu viatge agafa una direcció imprevista i acaba sent l’àngel de la guarda al fons del mar. En aquell entorn meravellós la realitat no és pas com ella pensava. Al món no hi ha pau ni tant sols al fons del mar. I què pot fer una pobre diable d’àngel de la guarda?, no pot fer res més que tornar al seu Paradís Pintat… o no?

Fitxa tècnica

  • Pallassa - Pepa Plana
  • Idea original i guió –  Ferruccio Cainero/Pepa Plana
  • Direcció - Ferruccio Cainero
  • Escenografia - Lali Canosa Vídeo - Estudi Nueveojos
  • Vestuari - Rosa Solé
  • Il·luminació - Yuri Plana
  • Veu en off - David Verdaguer
  • Fotografia - Roser Arques
  • Producció - La Vaca Flaca
  • Agraïments - Carlo-Mô 

PREU

GratuïtQUAN

el 16/05/2020

a les 22:30h


MÉS INFORMACIÓ

Fira Trapezi Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.