Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Fira Trapezi Reus: Cia Soon a Suècia - Gregaris

Fira Trapezi Reus: Cia Soon a Suècia - Gregaris

Trapezi A Casa - Trapezi A Reus

Fira Trapezi Reus: Cia Soon a Suècia  - Gregaris

Gregaris és una peça acrobàtica on Nilas Kronlid i Manel Rosés juguen a explorar els límits de l'altre, sense perdre mai la complicitat. Una carrera sense meta ni final que els portarà a situacions absurdes, poètiques i arriscades. Una proposta honesta, divertida i suosa que parla del costat més humà de l'esport.

Gregaris no és ni èpic ni heroic. A través de l'acrobàcia i l'humor, els dos artistes posen el focus en la seva relació, en la seva amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, sempre buscant l'equilibri entre gregari i líder. Busquen contínuament jocs per a mesurar-se i provocar-se, però malgrat les diferències que van trobant, la complicitat aquesta sempre present, ja que en el fons, només es tracta d'un joc.

Fitxa tècnica

  • Idea i creació: Companyia SOON
  • Intèrprets: Nilas Kronlid i Manel Rosés
  • Mirada externa: Joan Català i Angela Wand
  • Música: Albert Oliveres
  • Diseny i construcció d’aparells:  Ullrich Weisel i  Companyia SOON

PREU

GratuïtQUAN

el 15/05/2020

a les 22:30h


MÉS INFORMACIÓ

Fira Trapezi Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.