Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Fira Trapezi Reus: Cia Xampatito Pato – Só

Fira Trapezi Reus:  Cia Xampatito Pato – Só

Trapezi A Casa - Trapezi A Reus

Fira Trapezi Reus:  Cia Xampatito Pato – Só 

En l'obra l'artista realitza malabars amb tota mena d'objectes, però sobretot caixes, moltes caixes de purs, més de cent.

'Só' parla d'un personatge obsessiu, quadriculat i meticulós. Un ésser únic en la seva espècie envoltat d'un sense fi de caixes que escapen al seu control i amb les quals juga per a donar forma al seu món.

"Un personatge una miqueta estrany que té un llenguatge i relació coherent amb l'espai i els objectes, i que porta a l'espectador a aquest món estúpid i surrealista".

Del caos sorgirà un univers delirant, creant una bogeria còmica, fins a arribar a transformar-se ell mateix en un nou ésser. Velasco interpreta a aquest personatge tan peculiar que potser té una mica de si mateix.


Intèrpret:  Jesús Velasco

PREU

GratuïtQUAN

el 16/05/2020

a les 13:00h


MÉS INFORMACIÓ

Fira Trapezi Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.