Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Taller Fisioteràpia a les teva mà.

Taller Fisioteràpia a les teva mà.

Mans a les mans. Dia internacional de l'acció per a la salut de les dones

Dins el programa del Dia internacional de l'Accio per a la Salut de les Dones us oferim aquest  taller de Fisioteràpia a la teva mà. Dirigit per Glòria Bernar, Laura Pérez i Virginia Torruella. 

Començarem la sessio amb unes  Lectures teatralitzades a càrrec d'Irina Ravelo i Yvonne Márquez  

_____________________

"El dia 28 de maig és el dia internacional d'acció per a la salut de les dones. El gènere condiciona la desigualtat d'exposició i vulnerabilitat davant dels problemes de salut. Cal visibilitzar els factors que produeixen diferències i modificar-los, sobretot quan les causes de les desigualtats estan relacionades amb disposicions socials"

PREU

Gratuit. Cal inscripcióON

Centre Cívic Migjorn

Riera de l'Escorial, 24

Com arribar-hi


QUAN

el 13/05/2021

a les 10:00h


MÉS INFORMACIÓ

Inscripcions

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.