Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

GastroArt Reus

GastroArt Reus

Els dimecres a la tarda els carrers del centre de Reus es converteixen en l'escenari ideal per gaudir de la Gastronomia, l'Art i la Cultura de proximitat. 

18.30 h a 20 h: LE MÊME. El seu ritme envaeix el carrer amb enèrgiques versions de temes populars de funky i soul amb un toc d'humor. Recorregut itinerant pel centre de la ciutat.

18.30h a 20h: GAGMAN. Peculiars agents de l'ordre vigilaran que tothom compleixi les normes a complir. Acció directa, teatre de carrer amb molt d'humor per dos grans actors especialistes en gest. 

19 h a 20.30 h: MÀGIA DE PROP. Amb Pau Segalés tindreu l'oportunitat de viure la màgia a pocs centímetres dels vostres ulls. Recorregut itinerant pel centre de la ciutat.


ON

Plaça Prim

43201

Com arribar-hi


QUAN

el 01/12/2021

a les 18:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Prosceni Reddis Bartrina: Audició Comentada de la 3a suite per violencel sol del BachE
Jornades

Prosceni Reddis Bartrina: Audició Comentada de la 3a suite per violencel sol del Bach

Roger Morelló Viloncel·listaL'obra de J. S. Bach ha esdevingut el model i la culminació de tota una manera d'entendre l'art musical. Des que van passar per les mans de Pau Casals, les seves Sis suites per a violoncel són un referent indiscutible del repertori d'aquest instrument i part...

Prosceni Reddis Bartrina: El teatre de cambra: nova creació, nous camins.E
Jornades

Prosceni Reddis Bartrina: El teatre de cambra: nova creació, nous camins.

Debat amb Bàrbara Roig Grifoll i Pau Ferran, actors.Bàrbara Roig Grifoll, nascuda a Reus l'any 85, és una de les actrius més actives de l'escena catalana. Després de pujar a l'escenari de petita ja no n'ha baixat més. Aquesta temporada, entre d'altres ocasions, la podrem veure a la sala gran...

Prosceni Reddis Bartrina: La música de cambra: del quartet de corda al quartet de saxos.E
Jornades

Prosceni Reddis Bartrina: La música de cambra: del quartet de corda al quartet de saxos.

Debat amb Miquel Jordà i Daniel Miguel, dels quartets Gerhard i Kebyart.Miquel Jordà (Tarragona, 1987) i Daniel Miguel (Constantí, 1993), un amb la viola i l'altre amb el saxo baríton, formen part de dos dels grups de música de cambra joves amb més projecció i entitat del país: el Quartet...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.