Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Habla Borges - Cicle Grans Mestres

Habla Borges - Cicle Grans Mestres

HABLA BORGES
Cicle Grans Mestres 

Sentit homenatge al que s'ha considerat un dels millors poetes de la literatura universal de tots els temps, Jorge Luis Borges. Mestre de mestres, la seva estel·la guiarà una vetllada protagonitzada per la gran dama de l'escena catalana, na Mercè Sampietro.

Un espectacle que desafiarà la gravetat dels sentiments i de l'intel·lecte, posant-los tant en conflicte com alhora en sensible armonia. Un festival de les lletres servit amb gran respecte per un dels talents més importants que ha vist nèixer la nació Argentina però que ha inundat tot el món amb la seva saviesa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Francesc Cerro-Ferran
Intèrprets: Mercè Sampietro i Camilo Garcia
Audiovisuals: Ivó Vinuesa

PREU

15€ sense numerarON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 08/05/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.