Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

"HOTEL CHRISTMAS" de la Cia. CLOWNIC

Cultura A Reus - Cultura Segura

"HOTEL CHRISTMAS" de la Cia. CLOWNIC 

L’antic Hotel Overlook vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha sigut un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia i just durant les festes nadalenques. Està totalment convençut del gran èxit de: HOTEL CHRISTMAS. 

Hotel Christmas és el nostre particular homenatge al Tricicle prenent com inspiració la imatge dels personatges principals que la sèrie "Tres estrelles" i també la pel•lícula “Palace” ens van deixar gravada a la retina quan érem petits. 

Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Després d'aquella etapa vàrem començar a fer els nostres propis espectacles de creació, però sempre hem tingut molt presents els nostres orígens i el Tricicle ha continuat essent la nostra influencia més important. 

Aviat farà deu anys que vam separar els nostres camins i ara que han anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre homenatge i agrair que ens dediquem a la comèdia gestual, en gran part, gràcies a ells. 

Seguim amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme boig, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l'Hotel Christmas. 

PREU

10€ socis - 12€ No socisQUAN

el 08/01/2021

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Representació de YERMA, de Federico GARCIA LORCAE
Teatre

Representació de YERMA, de Federico GARCIA LORCA

Diumenge 24 d’octubre a les 7 de la tarda, representació de YERMA, de Federico GARCIA LORCA, produït per GUARCH MEDIA STUDIO. Aquesta obra va ser estrada fa poc temps al sala de l’INSTITUT DEL TEATRE de Barcelona.Sinopsis:L'actriu Mar Guarch, es posa a la pell del gran...

CLOWNS a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony CaslaE
Teatre

CLOWNS a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony Casla

Diumenge 31 d’octubre a les 7 de la tarda, representació a càrrec de la companyia ANTZOKI TEATTERI, amb direcció de Tony Casla, de la obra CLOWNS.Sinopsis: Una dona, mare de dues nenes, inicia un viatge per fugir del seu assetjador. Un drac, tal vegada. Un drac, li diuen...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.