Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

"HOTEL CHRISTMAS" de la Cia. CLOWNIC

Cultura A Reus - Cultura Segura

"HOTEL CHRISTMAS" de la Cia. CLOWNIC 

L’antic Hotel Overlook vol reobrir les portes. El nou director i propietari sempre ha sigut un visionari dels negocis. Per aquest motiu té la gran idea d’obrir les portes de l’hotel en plena pandèmia i just durant les festes nadalenques. Està totalment convençut del gran èxit de: HOTEL CHRISTMAS. 

Hotel Christmas és el nostre particular homenatge al Tricicle prenent com inspiració la imatge dels personatges principals que la sèrie "Tres estrelles" i també la pel•lícula “Palace” ens van deixar gravada a la retina quan érem petits. 

Clownic va ser creat pel famós trio català i durant molts anys va representar els seus espectacles allà on ells no podien arribar. Després d'aquella etapa vàrem començar a fer els nostres propis espectacles de creació, però sempre hem tingut molt presents els nostres orígens i el Tricicle ha continuat essent la nostra influencia més important. 

Aviat farà deu anys que vam separar els nostres camins i ara que han anunciat la seva retirada ha arribat el moment de retre homenatge i agrair que ens dediquem a la comèdia gestual, en gran part, gràcies a ells. 

Seguim amb l’objectiu de fer riure el públic cada 10 segons amb un ritme boig, aquest cop darrere del taulell de la recepció de l'Hotel Christmas. 

PREU

10€ socis - 12€ No socisQUAN

el 09/01/2021

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

Et pot interessar...

DOMVS Cançons sobre la famíliaE
Teatre

DOMVS Cançons sobre la família

DOMVS Cançons sobre la famíliaAquelles persones que tu tries, però aprens a estimar. Tot allò que et defineix. Que et diu qui ets. Què passa quan posem l’ull a l’esquerda? Què passa quan decidim mirar l’ombra? DOMVUS parla de tu, de mi, de nosaltres. És la...

LLUÍS CAPDEVILA ORIGINALS&STANDARDSE
Teatre

LLUÍS CAPDEVILA ORIGINALS&STANDARDS

LLUÍS CAPDEVILA ORIGINALS&STANDARDSLluís Capdevila – piano Petros Klampanis - contrabaix La connexió del duet entre el pianista català Lluís Capdevila i el polifacètic contrabaixista grec Petros Klampanis comença l'any 2007 quan coincideixen com a alumnes de l'Aaron Copland...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.