Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Imagina't. Imatge i comunicació en la recerca de feina

Imagina't. Imatge i comunicació en la recerca de feina

Jornada que té per finalitat aportar un interessant punt de vista sobre l'art de comunicar quan s'està cercant feina, tenint en compte que la petjada digital, la imatge personal i la comunicació no verbal, són elements importantíssims a l'hora de transmetre i expressar el que som de la millor manera possible.

La jornada virtual es realitzarà via aplicació Zoom. Cal preinscripció gratuïta a https://ja.cat/Zpx5D, per rebre l'enllaç i poder accedir a la sala.

Acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als barris.

PREU

Sense cost per la persona participant


VENDA D'ENTRADES


QUAN

el 12/11/2020

a les 10:45h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.