Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Inauguració de l'exposició «100 anys de Lluís Raluy, cianotípies» de Marc Padrell Ametllé

Inauguració de l'exposició «100 anys de Lluís Raluy, cianotípies» de Marc Padrell Ametllé

En el Centro de la Imagen Mas Iglesias

L’exposició «100 anys de Lluís Raluy, cianotípies», de Marc Padrell Ametllé és un recorregut pel llegat de Lluís Raluy i vol ésser una mirada a l’actual Circ Raluy on encara avui s’hi crea un aiguabarreig entre els sentiments, les emocions, la màgia i la mística.

L'onze de febrer 1911 neix Lluís Raluy Iglesias en el sí d’una família catalano-aragonesa. Per un d'aquests rars jocs del destí, neix a França, a Carcassona. Des de la seva infantesa se sent atret pel circ, aquest món màgic i meravellós el fascina. Anys més tard, Lluís Raluy va veure realitzat el seu somni: es va convertir en un artista de circ. Entre els anys 30 i 60 va actuar en els millors circs i teatres del món i en els anys 70, la família Raluy ja tenia el seu propi circ amb Lluís al capdavant assolint així un altre dels seus somnis. Aquesta exposició vol ser un petit homenatge als somnis, als somnis d’una persona que sense diners però amb una gran passió pel món del circ ha vist aixecar i baixar la carpa del seu circ durant 40 anys. I per altra banda, al fotògraf, que també ha realitzat el seu somni de retre un petit però sentit homenatge al món del circ.

L'exposició s'inaugura el 10 de maig a les 20h i es podrà visitar fins al 5 de juny.

PREU

entrada lliureON

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Plaça de Ramon Amigó, 1

Com arribar-hi


QUAN

Del 10/05/2011 al 04/06/2011


MÉS INFORMACIÓ

CIMIR

LOCALITZACIÓ

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

Plaça de Ramon Amigó, 1,

Tel. 977 010 665

http://cimir.reus.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.