Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Inauguració exposició: "Tanzània amb ulls d'infant. Art i desenvolupament a l'escola".

Inauguració exposició:

La Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals a través del departament de Solidaritat i Cooperació col·labora amb el projecte expositiu "Tanzània amb ulls d'infant. Art i desenvolupament a l'escola" de l'ONG Mirades del Món amb la participació de les escoles: Els Ganxets, La Vitxeta, General Prim, Maria Rosa Molas, Marià Fortuny i Pompeu Fabra.

Aquesta exposició es podrà visitar al Centre Cívic Llevant durant el mes de desembre de les 9h a les 21h i la inauguració comptarà amb una actuació del Cor Ciutat de Reus.

Amb “Mirades del món” es vol apropar diferents realitats als infants de manera vivencial i experimental per tal que puguin reflexionar sobre les diferències i les similituds de diverses parts del món. Volen que aquesta mirada sigui des del cor, el respecte, la solidaritat mútua, més enllà d’un paisatge, d’una ciutat o d’un monument.

Aquesta exposició ens endinsa en la mirada d’infants de cicle inicial d’educació primària d’unes quantes escoles de Reus. Els centres educatius s’han agermanat amb l’ONG  de cooperació AfricaNdoto que desenvolupa la seva tasca a Tànzania. De la mà d’AfricaNdoto han treballat units un país i una realitat diferent. Gràcies a la feina compartida, podem viure en aquestes obres les diverses mirades del món amb els ulls dels infants.

 L'exposició també comptarà amb obres tribals africanes de la col·lecció Jesús Arjona Muñoz, jove historiador tarragoní especialitzat en l'art i la cultura del continent africà.

 


ON

Centre Cívic Llevant

Pl. Horts del Canonges, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 02/12/2021

a les 19:30h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.