Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Inici incripcions 2on. quadrimestre espais familiars

Inici incripcions 2on. quadrimestre espais familiars

Mas Pintat

Dilluns 20 de gener s'inicien les inscripcions al 2on quadrimestre de febrer a juny del 2020, amb els espais familiars i de joc i experimentació. A les 9h. del mati del dilluns 20 i a la OME (C/ del Roselló 2-8 de Reus) s'efectuarà el procès d'inscripció en el que les famílies que esteu interessades heu de portar la següent documentació : llibre de família, dni del pare/mare o tutor legal a fi de que es pugui verificar.

Els espais del segon quadrimestre s'inicien el 1 de febrer fins al 11 de juny del 2020, al Mas Pintat.

Als espais familiars compartim un moment de criança respectuosa i posem èmfasi en l'infant i a l'entorn familiar que l'acompanya. Les mares i pares, els germans, els avis... Tot el seu sistema formarà part d'aquesta seguretat que s'anirà instal·lant en la criança i que des de Mas Pintat facilitem, amb la finalitat que les famílies puguin compartir, reflexionar, parlar de totes aquelles angoixes, dubtes, sensacions i vivències que la criança del seus fills els sorgeix.

Per aquest motiu PROPICIEM:

  • Un espai de joc que cobra forma amb diferents bases pedagògiques i que està degudament disposat en racons de les golfes del centre.

  • Un espai de lectura on poder gaudir de l'espai dels contes, i els contacontes que dinamitzem. (el silenci, la mirada, el tacte, la paraula).

  • Un espai de conversa  i reflexió on les famílies assistents participen i comparteixen moments de dubtes i angoixes vers la criança i son acompanyats per un facilitador sistèmic que condueix amb dinàmiques que donen suport l'espai. Un moment de tés i cafès ho acompanyen.

Les places son limitades per cada espai en funció de l'edat dels infants. Els dilluns i dijous al mati els infants s’agrupen en edats d'1 a 5 anys. Els dimarts espai nado per nens recent nascuts fins a gatejants i dilluns tarda i dimecres de 2 a 3 anys i dimarts d'1 a 2. Els dijous es el moment del taller delleure amb dinàmiques artístiques, gastronòmiques i sortides a peu. Per infants a partir de 3-4 anys.

Els preus per un espai es de 60 euros el quatrimestre, per dos espais o tallers de 90 euros i per tres el preu és de 120 euros. (per unitat familiar)

Qualsevol dubte podeu trucar al Mas Pintat, al 977 010057 i us atendrem qualsevol dubte.

PREU

un espai 60 €; dos espais 90 € i tres espais 120 € el quadrimestre i per unitat familiar.ON

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11 43201

Com arribar-hi


QUAN

Del 20/01/2020 al 31/01/2020

LOCALITZACIÓ

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11, 43201

Tel. 977 010 057

http://maspintat.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Rally Costa Daurada LegendE
Altres

Rally Costa Daurada Legend

Prova exclusiva per a cotxes clàssics i històrics.

On: Plaça de la Llibertat

EDhack REUS E
Altres

EDhack REUS

Si vols ser part activa del canvi a la teva ciutat participa a l'EDhack Reus! L’EDhack és un laboratori educatiu comunitari, un projecte de transformació social, un espai per a generar idees i projectes des de la col·laboració amb un repte. Quin és el repte.El repte que proposem abordar...

On: Centre d’Art Cal Massó

Jo sumo pel meu barri.E
Altres

Jo sumo pel meu barri.

La campanya "jo sumo pel meu barri" enceta una nova acció que aportarà assessorament digital en 8 barris de la ciutat allunyats d'equipaments municipals propers. D'octubre a desembre hi haurà vuit punts als quals qualsevol persona que ho necessiti s'hi podrà apropar i trobarà el suport...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.