Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

JORNADA- El dolor del Silenci. Conductes autolesives i autoaïllament

JORNADA- El dolor del Silenci. Conductes autolesives i autoaïllament

Detectar conductes associades al patiment personal és vital, i en aquests casos, l'acollida i l'acompanyament a l'aula esdevenen eines essencials

La vida és un ventall d'èpoques. Una d'elles: l'adolescència. En aquesta etapa, es viuen processos de canvi que poden condicionar tant el creixement personal com el col·lectiu. La tasca docent és un procés d'aprenentatge continu que ha d'atendre com es configura el context educatiu per assegurar que afavoreix al benestar i creixement emocional de l'alumnat.

Darrere dels pupitres poden amagar-se mons sense llum. Detectar conductes associades al patiment personal és vital, i en aquests casos, l'acollida i l'acompanyament esdevenen eines essencials per gestionar les emocions assertivament.

Conductes autolesives i d'aïllament

- Conferència inaugural a càrrec de Dr. Joaquim Puntí. 
- Tallers a càrrec de Glòria Iniesta i Joan Roa. 


Aquestes jornades tenen reconeixement del Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. A la jornada us donarem indicacions de com validar l'assistència i l'aprofitament del curs.

Aquestes jornades estan organitzades per un equip de docents i amb els equips de tècnics de les Regidories d'Educació i de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, així com professionals sanitaris del Centre MQ i del Col·legi de Psicologia de Catalunya, Delegació de Tarragona. 


ON

Escola Mowgli

Passeig de la Boca de la Mina, 11 43206

Com arribar-hi


QUAN

el 15/10/2022

a les 09:00h

LOCALITZACIÓ

Escola Mowgli

Escola Mowgli

Passeig de la Boca de la Mina, 11, 43206

Tel. 977 312 647

http://agora.xtec.cat/ceipmowgli

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.