Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Jornada "L'esport, una eina per a la inclusió social"

Jornada

Us convidem a participar en la Jornada "L'esport, una eina per a la inclusió social"

L'objecte de la jornada gira a l'entorn de l'activitat esportiva com una via d'intervenció educativa i
socialitzadora que permet treballar de forma motivadora i constant normes de convivència, valors
i hàbits.

Partim de la base que l'esport és una eina eficaç per fomentar un seguit de competències personals i relacionals aplicables a altres àmbits de la vida.

Amb aquesta jornada volem difondre diferents experiències que utilitzen l'esport com a eina d'inclusió social i que compten amb la
corresponsabilitat d'entitats, administracions i equipaments del territori, tot desitjant que ens aportin metodologies d'innovació que ens ajudin a millorar les actuacions educatives esportives que organitzem.

[INSCRIPCIONS TANCADES]

PREU

GratuïtON

Fira Reus

Avinguda Bellisens, 40

Com arribar-hi


QUAN

el 02/04/2019

a les 09:15h

LOCALITZACIÓ

Fira Reus

Fira Reus

Avinguda Bellisens, 40,

Tel. 977 32 63 63

www.firareus.com

[email protected]

Et pot interessar...

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viureE
Jornades

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viure

En el marc del pla estratègic «Reus Horitzó 32», jornada amb ponents de referència i experiències d'èxit a l'entorn de les estratègies per encarar el futur, des de l'àmbit local.El consum energètic i l’accés a l’habitatge, la mobilitat i la relació amb el territori, la perspectiva de...

On: Fira Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.