Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Jornada sexualitat i diversitat funcional

Jornada sexualitat i diversitat funcional

L'objectiu d'aquesta jornada és tractar obertament i compartir experiències sobre el dret a la sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual o física. Totes les persones tenen dret a viure la sexualitat de manera plena i satisfactòria.

També es parlarà sobre mètodes per atendre, educar i donar suports relacionats amb la sexualitat i l'afectivitat.

La jornada és gratuïta amb inscripció prèvia [INSCRIPCIÓ TANCADA].

Organitza la Comissió de Sexualitat del Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Reus, formada per Villablanca Serveis Assistencials, Club Esportiu Costa Daurada, Taller Baix Camp, Fundació Esclerosi Múltiple Tarragona, Salut Pública i Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

PREU

INSCRIPCIÓ TANCADAON

Fira Reus

Avinguda Bellisens, 40

Com arribar-hi


QUAN

el 29/04/2019

a les 09:00h

LOCALITZACIÓ

Fira Reus

Fira Reus

Avinguda Bellisens, 40,

Tel. 977 32 63 63

www.firareus.com

[email protected]

Et pot interessar...

Reactivem Reus amb el cooperativismeE
Jornades

Reactivem Reus amb el cooperativisme

Jornada en línia sobre cooperativisme, que posa damunt la taula la necessitat de generar economia social i solidària a Reus, com a resposta a la situació de crisi econòmica i social que està generant la pandèmia de la Covid19.Organitzada conjuntament per CoopCamp, l'Ateneu Cooperatiu del Camp...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.