Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

LA INTERVENCIÓ

LA INTERVENCIÓ

Sala Santa Llúcia

Un grup d’amics i familiars del Sereno es reuneixen al menjador de casa seva amb la intenció de practicar-li una intervenció.

Mentre esperen que el Sereno arribi a casa no tardaran en sortir els draps bruts de cadascú fins al punt que l’espectador es pregunti qui necessita realment una intervenció.

I és que ja figura en la Bíblia; “Com pots dir al teu germà: "Deixa'm que et tregui la brossa de l'ull", si tu tens una biga en el teu?” 

I a “La intervenció” de bigues no en falten, ben al contrari.

De fet es tracta d’una histriònica exposició d’enormes bigues cadascuna més rovellada.


QUAN

el 29/05/2021

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.