Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

La Marató de TV3

La Marató de TV3

Aquest any, La Marató surt dels platós de TV3 i Catalunya Ràdio per donar més protagonisme a la implicació i l’energia ciutadana que la fa possible des del 1992. Així, el pròxim diumenge 15 de desembre, tres platós televisius emetran simultàniament des de Reus, Olot i Tàrrega, tot combinant entreteniment, sensibilització i divulgació sobre les malalties minoritàries. La franja final del programa s’emetrà des del Casino L’Aliança del Poblenou, a Barcelona. Quim Masferrer recorrerà tot el dia Catalunya en un autocar-plató mòbil i farà de nexe d’unió entre els quatre punts.

A Reus, l’escenari del programa serà el Teatre Fortuny, un dels més emblemàtics de Catalunya. Josep Cuní i Helena Garcia Melero conduiran un espai on l’èmfasi es posarà en la recerca científica. I per il·lustrar com ha avançat en l’àmbit de les malalties minoritàries, hi participaran tres persones que ja van donar el seu testimoni a La Marató 2009, també dedicada a les malalties minoritàries. L'alcalde de la Ciutat, Carles Pellicer, ha volgut posar en relleu la tasca del projecte solidari La Marató de TV3 i ha agraït que s'hagi escollit la ciutat de Reus com un dels escenaris per a la celebració d'aquest esdeveniment. Alhora ha remarcat la implicació de les entitats i de totes les persones, segons Pellicer "l'associacionisme i la col·laboració altruista són a l'ADN dels resencs". 

La tria de Reus, Olot, i Tàrrega com a centres neuràlgics del programa ve derivada de la implicació, any rere any, de moltes entitats que hi celebren activitats per recaptar fons en benefici d’aquest projecte. Una participació per part de les entitats que enguany tindrà també un paper clau en l’esdeveniment, amb la celebració de tot un seguit d’activitats al llarg de tota la jornada, que es podran veure tant dins del Fortuny com fora. I és que, si bé el Teatre Fortuny serà l'epicentre de La Marató a Reus durant tot el dia, compartirà protagonisme amb la plaça de Prim, ja que el teixit associatiu de la ciutat hi durà a terme activitats a peu de carrer en el marc d'aquest esdeveniment solidari i en benefici de la lluita contra les malalties minoritàries. Des de la Marató de TV3 i la Fundació La Marató s'ha donat les gràcies a tota la gent, entitats, estudiants, periodistes, investigadors, voluntaris i malalts i les seves famílies, que amb la seva implicació s'aconsegueixen diners per a la investigació. Per la seva banda, Oriol Talón, coordinador de La Marató a Reus ha explicat que a banda de les 54 activitats que es faran a Reus promogudes per les entitats i col·lectius de la ciutat, a la plaça del Prim es posarà el punt i final a totes les connexions "amb una gran pinya castellera solidària" per recrear el cartell de la Marató.

Invitacions a ticket.reuscultura.cat
L'accés al Teatre Fortuny per poder veure en directe les actuacions i entrevistes que s'hi faran és gratuït i obert a totes les persones que hi vulguin assistir. Les invitacions per a l'acte central que es farà el pròxim dia 15 de desembre amb motiu de la Marató de TV3 al Teatre Fortuny de Reus es poden reservar a través d'una nova plataforma de tiquets que posa en marxa l'Institut Municipal Reus Cultura, ticket.reuscultura.cat o també directament a la taquilla del Teatre Fortuny.

El portal, de fet, s'estrena precisament amb aquest esdeveniment i a partir d'ara permetrà als usuaris adquirir entrades o reservar invitacions directament a Reus Cultura, sense necessitat d’utilitzar cap plataforma intermediària.

PREU

Gratuït, amb invitació


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 15/12/2019

a les 09:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.