Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

La mort a Venècia

La mort a Venècia

Cicle Grans Mestres

La mort a Venècia
Cicle Grans Mestres 

 

Fermall daurat teatral per cloure la temporada 2018. De la mà d'un dels mites del teatre nacional dels darrers cinquanta anys, n'Enric Majó, escoltarem, gaudirem i reviurem les paraules d'un dels personatges més controvertits de l'obra de Thomas Mann, en Gustav von Aschenbach.

Majó ens regalarà un monòleg en clau de drama simbolista inspirat en la novel·la Mort a Venècia. Una visió aclaparadora de com sucumbeix l'ànima i l'intel·lecte davant les portes del desig. Un himne a la decadència i una bufetada a la moralitat convencional de la maduresa.

 FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Francesc Cerro Ferran
Intèrpret: Enric Majó
Audiovisuals: Ivó Vinuesa

Amb la col·laboració de NAU IVANOW

PREU

15€ sense numerarQUAN

el 06/11/2018

a les 21:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.