Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

La postguerra a Reus

La postguerra a Reus

Ruta

Ruta guiada que ens acosta al Reus de la postguerra, on descobrirem alguns episodis com el final de la guerra, l’arribada de Franco a la ciutat o la instal·lació dels monuments franquistes més coneguts.

La ruta ens transporta al Reus de la postguerra (1939-45) a través de quatre espais emblemàtics del centre de la ciutat. Per tal de mostrar-nos com va esdevenir el dia a dia dels habitats de Reus, s’explicaran alguns temes relacionats amb els derrotats, la implicació de la Sección Femenina amb la societat o el paper dels monuments Franquistes en la identitat de les reusenques. Intrigues polítiques, relats orals i algunes fotografies molt curioses amenitzaràn aquesta ruta que pretèn acostar a tots els públics a la vida diària d’aquells temps d’escassetat i fam.

Lloc de trobada: Plaça Catalunya

Durada 1,15h

Hora 10.30 i 12.30h


QUAN

el 25/03/2023

a les 10:30h


MÉS INFORMACIÓ

Ans Educació

Et pot interessar...

La bòbila del SugranyesE
Història i patrimoni

La bòbila del Sugranyes

Ruta guiada als bastiments del Reus Modernista. Descobreix l’edifici industrial on es va construir part de l’actual ciutat de Reus a través de l’experiència i la tradició de centenars d’especialistes en maó que van ajudar a desenvolupar el famós Reus industrial.Endinsa’t als forns...

A la recerca de l'obra perdudaE
Història i patrimoni

A la recerca de l'obra perduda

L'Albert Velasco, historiador de l'art presentarà A la recerca de l’obra perduda (Pòrtic Edicions, 2023). Un compendi de vivències personals sobre troballes d’art medieval en la seva carrera com a conservador i investigador, algunes de les quals podrien merèixer un film.

On: Museu de Reus · Espai plaça Llibertat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.