Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

La Traviata

La Traviata

de Giuseppe Verdi

La Traviata de Giuseppe Verdi

 

Òpera en tres actes (sobretitulada en català)
Text de Francesco Maria Piave, basat en la novel·la «La dame aux camelias» d’Alexander Dumas (fill)
Estrenada al Teatre La Fenice de Venècia, el 6 de març de 1853.

Amb La Traviata, Verdi va assolir un estil madur, amb més profunditat en la descripció dels personatges, major solidesa en les construccions dramàtiques, i una orquestra més important i rica.

Violetta, una cortesana famosa a París, ho abandona tot per anar amb el seu amor Alfredo. Però la germana d'Alfredo no podrà casar-se si Alfredo viu amb Violetta. El senyor Germont, pare d'Alfredo, és l'encarregat de fer-ho saber a Violetta, que abandona Alfredo. Finalment, Violetta, malalta de tuberculosi, rep la visita d'Alfredo i del senyor Germont, que reconeix el seu error. Violetta mor entre els seus éssers estimats.

Fitxa artística

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès
Solistes: Maite Alberola, Albert Casals, Luis Cansino, Anna Tobella, Laura Obradors, Carlos Enrique Ortiz, Joan Garcia Gomà, Pau Armengol, Juan Carlos Esteve.
Director musical: Xavier Puig
Director del cor: Daniel Gil de Tejada
Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz
Assistent de la direcció d’escena: Anna Ponces
Escenografia: Jordi Galobart
Il·luminació: Nani Valls
Vestuari: AAOS

Producció: Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per a Òpera a Catalunya, amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Fundació Banc Sabadell, Ajuntament de Sabadell i Ministerio de Cultura INAEM

Durada: 3 hores amb 3 entreactes

PREU

48 - 28 - 15 euros


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 10/03/2020

a les 20:30h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.