Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

L'escriptor d'un país sense llibreries

L'escriptor d'un país sense llibreries

Documental de Marc Serena

Guinea Equatorial és l'últim país que es va independitzar d'Espanya. Va ser fa només 52 anys i, des de llavors, aquest país s'ha convertit en un dels més aïllats de l'Àfrica. Després d'anys sota la dictadura franquista, Guinea Equatorial viu ara sota la dictadura de Teodoro Obiang, un militar format a Saragossa, el dictador amb més temps al poder al món. Per primera vegada s'ha rodat al país un llargmetratge documental que en parla. Es titula "L'escriptor d'un país sense llibreries" i està protagonitzat per Juan Tomás Ávila Laurel, l'autor més més traduït del país, que viu refugiat a Catalunya. Inclou imatges de No-do, animació i música del tarragoní Pau de Nut.

La projecció del documental anirà acompanyat d'un debat posterior on es parlarà de les vinculacions de Reus amb Guinea Equatorial, que van des de l'equip de futbol que porta el nom de la ciutat fins a les escultures de l'escultor Modest Gené.

Direcció: Marc Serena

Durada. 82 minuts

PREU

Gratuït (amb reserva prèvia)


VENDA D'ENTRADES


ON

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Raval de Santa Anna, 59

Com arribar-hi


QUAN

el 28/09/2021

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

Web Museu de Reus

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Raval de Santa Anna, 59,

Tel. 977 010 660

http://www.museudereus.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.