Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Mare Terra

Mare Terra

La companyia del Príncep Totilau

Mare Terra
La companyia del Príncep Totilau

"Mare Terra" és un espectacle d'actors i titelles per a infants sobre l'aparició de la vida a la Terra

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

Espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció escènica i dramatúrgia: Marc Hervàs
Ajudant de direcció: Júlia Brescó
Intèrprets: Clara Dalmau i Jordi Hervàs
Titelles, objectes i vestuari: Martí Doy
Escenografia: Anna Alcubierre - Il·luminació: Nick Hersh - Espai sonor: Jean-Marc Savre - Maquinària escènica: Francesco della Mirandola - Fotografia: Dani Querol - Confecció de vestuari: Gustavo Adolfo Tarí
Espectacle creat en residència artística al Casal de Tous
Producció: Ca l’Ubú, SL amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals

Durada: 50 minuts

 

PREU

5 euros numerat


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 02/02/2019

a les 17:30h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

Et pot interessar...

Vine i tria l'activitat al MAS PINTAT VIRTUAL!E
Infantil

Vine i tria l'activitat al MAS PINTAT VIRTUAL!

Mas Pintat enceta a partir d'aquest dilluns 2 de novembre una programació d’espais i activitats familiars en format telemàtic, per mantenir l’oferta dels serveis consolidats i ampliar-la amb noves propostes, que donin resposta a les necessitats familiars en l’actual context de la...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.