Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Maremar

Maremar

de Dagoll Dagom

Maremar          PRORROGAT
de Dagoll Dagom

Dagoll Dagom presenta Maremar, un nou espectacle musical amb música i lletres inspirades en les caçons de Lluís Llach, basat en Pèricles, el príncep de Tir, de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

Maremar és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tastes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

SINOPSI

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família queda separada.

Amb Pèricles, Shakespeare recrea una metàfora sobre la vida, explicada com un viatge a través del mar. Aquest text ens mostra que la prevalença de la bondat i l'amor poden ser recompensades per damunt la maldat. És també, un cant a l'amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d'una família que lluiten pel seu retrobament.

 FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya
Direcció: Joan Lluís Bozzo
Companyia: Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz, Mercè Martínez, Marc Pujol, Aina Sánchez, Marc Soler, Elena Tarrats, Marc Vilajuana.
Direcció musical, arranjaments i noves creacions: Andreu Gallén
Direcció coreogràfica: Ariadna Peya
Ajudantia de direcció: Jofre Borràs 
Escenografia i vestuari: Alejandro Andújar 
Caracterització: Eva Fernández 
Video
: Joan Rodón i Emilio Valenzuela (dLux.pro)
Il·luminació: David Bofarull A.A.I.
Disseny de so i efectes sonors: Roger Ábalo
Disseny gràfic: Jordi Rins 
Producció executiva: Anna Rosa Cisquella

Durada: 100 minuts

 

 

 

PREU

35 -25-15€


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 17/03/2019

a les 18:00h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.