Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

MEMORIMAGE 2018 - "Ciudadano Fernando Gallego: Baila o Muere" d'Alex Salgado del Tarré i Jorge Rodríguez

MEMORIMAGE 2018 -

Projecció gratuïta de "Ciudadano Fernando Gallego: Baila o Muere" al Teatre Bartrina a les 21.00 h. Obra d'Alex Salgado del Tarré i Jorge Rodríguez (2017). Catalunya    110min. VO.  

Guió

Alex Salgado del Tarré

Muntage

Jorge Rodríguez

Fotografia

Edi Rovira, Eric Poimboeuf i Oscar Sueiro

Música

Fran Beltrán

Producctores

Atolladero i Petra Garmon

Productora

Atolladero Films

Idioma Original

Castellà

 

SINOPSIS 

Fernando Gallego és un DJ, però no un DJ qualsevol: és Nando Dixkontrol. Possiblement per molts és un personatge anònim, però va haver-hi un temps, on va ser l’epicentre d’un terratrèmol sonor, un ídol nocturn de masses. Arreu on passava la festa es prolongava, ell era “La fiesta”. La seva figura concentrava l’essència d’una generació de joves que reivindicava el cap de setmana com un moment lúdic, un lloc on expressar-se lluny de la vida diària. Com? Ballant, ballant sense parar. Avui, trenta anys després de la sublimació del DJ com a figura protagonista d’una nit de festa, els DJs segueixen sent figures de masses però Nando Dixkontrol ja no és el reclam i Fernando Gallego es resisteix a desaparèixer. Del clamor de l’èxit, a l’abisme de l’oblit; ballar o morir, no hi ha un altre camí.

Comptarem amb la presència d’Alex Salgado del Tarré i Jorge Rodríguez, directors de la pel·lícula.

Premis i festivals

  • In-Edit Barcelona, Millor Documental i Premi del Públic, 2017.
  • BAFICI Buenos Aires, Secció Oficial, 2018.
  • In-Edit Chile, Secció Oficial, 2018.

ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 09/11/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.