Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

MISERICÒRDIA 2018 - A Reus, Correfoc!

MISERICÒRDIA 2018 - A Reus, Correfoc!

19.00 h, a la PLAÇA DE SANT PERE i FOSSAR VELL, plantada de les bèsties participants de l’A Reus, Correfoc!

21.00 h, des de la PLAÇA DEL MERCADAL,A Reus, Correfoc Infantil!, amb la participació del Drac de Sant Roc Petit de Tarragona, el Drac Infantil Quintifoc de Sant Quintí de Mediona, els Diables Infantils 7 Pecats Capitals de la Pobla de Mafumet i, de Reus: el Ball de Diables infantil, el Drac petit i la Cabra petita. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer del Vidre, placeta dels Argenters, carrer de Donotea, carrer d’Aleus, carrer de Rosich, carrer de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrer de la Presó, carrer de l’Hospital, Absis, carrer de les Peixateries Velles, Fossar Vell, plaça de Sant Pere, carrer Major i plaça del Mercadal.

22.30 h, des de la PLAÇA DEL MERCADAL i amb el mateix recorregut que l’A Reus, Correfoc Infantil; A Reus, Correfoc!, amb la participació dels Diables de Granollers, el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, els Diables del Clot, el Cabrot del Vendrell, la Farnaca de Cambrils, el Drac de la Geltrú, la Tita de Piera, el Bou de Barcelona, i de Reus: els Bous de Foc, la Vedella de Foc, la Víbria, el Ball de Diables, el Drac i la Cabra.


ON

Prioral de Sant Pere

Plaça de Sant Pere, s/n

Com arribar-hi


QUAN

el 15/09/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.