Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Mon petit souvenir

Mon petit souvenir

Companyia La Bleda

Creació: Helena Escobar, Xevi Casals i Pere Hosta

Direcció: Pere Hosta

Pallassa: Helena Escobar

Música: Pepino Pascual

Cançó Madame Roulotte: Maria Rodés

Escenografia: Pep Aymerich

Vestuari: Assen Planas

Agraïments: Factoria Cultural Coma Cros, Sala La Planeta

Qui no té un record bonic de les vacances? I dels estius...? Un record d’aquells que ens porta al fons del mar, ben lluny. Ara la nostra Madame Roulotte ens hi acompanya. Ens transporta al somni ideal alhora que a la divertida realitat.

Amb una posada en escena dolça i curosa, donarem llum a aquest imaginari que tots hem viscut, ja sigui poc o molt: llargues nits d’estiu, fantàstics fons marins, mosquits que no piquen, ombrel·les que no s’obren, sabates grosses... I aquest serà el nostre càmping particular.

Durada: 50 minuts

Recomanat a partir de 3 anys


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 17/10/2021

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

Companyia La Bleda

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.