Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

MUDA. Núria Subietas

MUDA. Núria Subietas

Audiovisual

Un projecte artístic de Núria Subietas comissariat per Addend, amb la col·laboració dels artistes Arnau Casanoves a la part sonora i Òscar Hidalgo a la part visual.

PREU

Taquilla inversaON

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7

Com arribar-hi


QUAN

el 20/01/2023

a les 19:00h

LOCALITZACIÓ

Centre d’Art Cal Massó

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7,

Et pot interessar...

Presentació del llibre
Presentació

Presentació del llibre "Un pueblo abandonado. Los engaños en la descolonización del Sáhara Occidental"

L'Associació Hammada Amics i Amigues del Poble Sahrauí, amb el suport de la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus i el Centre de Lectura, ha organitzat la presentació del llibre "Un pueblo abandonado. Los engaños en la descolonización del Sáhara...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.