Fins al 31 de maig de 2018 FINALITZADA!
Les normes sanitàries en els projectes i tràmits de les activitats
Jornada
A l'hora de projectar la posada en marxa d'una activitat cal tenir en compte, també, els criteris que marca la normativa sanitària. En aquest jornada ens centrarem en el reglament Reglament CE 852/2004 que marca els criteris per a establiments alimentaris (bars, restaurants, supermercats, verduleries, pa, etc.) i en els RD 865/2003 i 352/2004 que determina els criteris per a establiments amb instal·lació d'aigua sanitària (centres assistencials, centres esportius, escoles,...).
Dirigit a:
- Professionals que treballen en la gestió de projectes i/o tramitació de documentació relativa a l’inici d’una activitat, canvi de titularitat, ampliació de l’activitat, etc.
- Gestors i API’ s que tramiten i/o administren documentació dels titulars d’establiments alimentaris
Aparelladors, arquitectes tècnic, enginyers tècnics, arquitectes, enginyers que realitzen projectes
Programa
09:00h Presentació: Del perill a la gestió del risc.
Cándido Alvarez. Coordinador Regidoria de Salut.
09:20h Requisits mínims sanitaris de les les activitats del sector alimentari (bars, restaurants, queviures, forns i altres). Reglament CE 852/2004
Montserrat Valveny i Misericòrdia Anguera. Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus. Seguretat Alimentària
Les activitats amb instal·lacions d’aigua sanitària . R D 865/2003 i D 352/2004 per la prevenció i el control de la Legionel·la.
Rosa Domènech. Regidoria de Salut. Ajuntament de Reus. Qualitat de l'aigua
10:20h Continguts mínims a presentar als projectes d’activitats
Alexandra Llorens. Regidoria de Medi Ambient.Ajuntament de Reus. Activitats
10:50h Preguntes
QUAN
el 31/05/2018
a les 09:00h
ARXIUS
LOCALITZACIÓ
Edifici d'hisenda. Sala Polivalent
C/ Sant Llorenç 25, 43201