Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Orígens

Orígens

Exposició

Del 27 de maig al 23 de juliol el Centre d’Art Cal Massó de Reus acollirà “Orígens” una exposició d’obres d’art electrònic i digital de la Beep Collection, comissariada per Roberta Bosco i Stefano Caldana, amb Vicente Matallana com a director del projecte.

La mostra, que s’emmarca en la programació de l’ISEA 2022, el 27è International Symposium on Electronic Art, que se celebra a Barcelona del 10 al 16 de juny, presenta noves produccions i obres fundacionals de l’art electrònic i de la Beep Collection.

 
L’horari d’obertura de l’exposició és de dimarts a dissabte de 17-21h. Tancat diumenges i dilluns. 

Còdol Educació realilitza les Visites dinamitzades per a públic individual els dijous i dissabtes a les 19h (consulteu calendari i reserveu plaça gratuïtament). 

Idea i comissariat: Roberta Bosco i Stefano Caldana (www.arteedadsilicio.com)
Direcció del projecte: Vicente Matallana
Producció: La Agencia (www.laagencia.org)
Beep Collection: (www.beepcollection.art)
Lloc: Centre d'Art Cal Massó. Carrer de Pròsper de Bofarull, 7, Reus.


 

 

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


ON

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7

Com arribar-hi


QUAN

Del 27/05/2022 al 23/07/2022


MÉS INFORMACIÓ

New Art Foundation

LOCALITZACIÓ

Centre d’Art Cal Massó

Centre d’Art Cal Massó

Carrer Pròsper Bofarull, 7,

Et pot interessar...

R muda parlaE
Arts plàstiques i visuals

R muda parla

Centre d'Art Cal Massó20:30 hGerard Marsal en col.laboració amb Projecte Ingenu presenten una lectura dramatitzada de l’obra de Gabriel Ferrater on dansa, cant i poesia transiten entre les escultures sonores d’Rmuda.

On: Centre d’Art Cal Massó

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.