Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Presentació de l'àlbum il·lustrat: "L'Arcadi al país de les oliveres"

Presentació de l'àlbum il·lustrat:

Al Jardí Agrari del Camp (Plaça M. Àngels Ollé. Passeig Boca de la Mina) tindrà lloc la presentació de l'àlbum il·lustrat "L'Arcadi al país de les oliveres" amb la participació de Bernat Oliveres i Mar Valldeoriola i la presentació del periodista David Fernández.

L'àlbum combina aspectes biogràfics amb infografies sobre els principals eixos del pensament d'Arcadi Oliveres (el pacifisme, el comerç just, les migracions, el deute extern, el frau fiscal, el capitalisme, el decreixement, la democràcia i els drets civils).


QUAN

el 18/03/2023

a les 12:00h

Et pot interessar...

Presentació del fons del Col·lectiu de teatre La VitxetaE
Presentació

Presentació del fons del Col·lectiu de teatre La Vitxeta

Presentació del fons del Col·lectiu de Teatre La Vitxeta, “Fa vint anys que feia vint anys. Col·lectiu de Teatre La Vitxeta 1983-2003”a càrrec de Dolors Juanpere.Tot seguit, lectura de poemes i textos de Xavier Amorós, a cura de l'actor David Bagés. L'acte tindrà lloc...

On: Arxiu Municipal de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.