Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Presentació del llibre "Crònica centenària. C N Reus Ploms (1918-2018)"

Presentació del llibre

Crònica centenària. C. N. Reus Ploms (1918-2018), de Josep Maria Pagès Gil, és una obra de difusió històrica on els amants i practicants de l'esport són els protagonistes que, amb la seva contribució, enriqueixen les històries d'una entitat persistent en el desig de formació i gaudi en la cultura física.

Avui mateix, sigui quin sigui el dia de la setmana, es pot comprovar aquest fet viu en alguna de les instal·lacions i seccions. O amb la defensa arreu dels colors en les múltiples competicions dels seus integrants. Són elles i ells els qui s'incorporen a la llarga família esportiva reusenca i del país, plena de llums i d'algunes ombres, on el sentiment i el sentit de pertinença son esperit positiu que permet superar els entrebancs dels quals no s'escapen la major part de clubs multiesportius existents actualment. És davant dels reptes que s'avança.

Com una cursa de relleus, el testimoni és la continuïtat. És el millor llegat dels qui, sense voler, van fer la primera aposta ara fa un segle. Segur que encara podem imaginar-los donant tombs a la pista d'atletisme o encistellant al pavelló. La seva herència perdura.


ON

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Raval de Santa Anna, 59

Com arribar-hi


QUAN

el 09/07/2019

a les 19:30h


MÉS INFORMACIÓ

Museu de Reus

LOCALITZACIÓ

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Museu de Reus Salvador Vilaseca

Raval de Santa Anna, 59,

Tel. 977 010 660

http://www.museudereus.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.