Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Presentació del llibre «El comptat de Prades i la baronia d'Entença en els temps medievals», d’Ezequiel Gort i Juanpere

Presentació del llibre «El comptat de Prades i la baronia d'Entença en els temps medievals», d’Ezequiel Gort i Juanpere

El dia 20 de setembre a les 19:00 h, es durà a terme a l'Arxiu la presentació del darrer llibre de l’historiador i arxiver, Ezequiel Gort. L’obra ha estat editada per Dalmau Editors i suposa tal i com s’indica en el volum "una història global del comtat de Prades i la baronia d’Entença, de la seva gent i dels seus comtes, una aportació que permet aprofundir en el coneixement d’una bona part de la Catalunya Nova, en els temps medievals", i contribueixi a l'equilibri teritorial amb el coneixement d'aquesta àrea propera a Reus i en general de la història del país.

La publicació ha comptat també amb el suport de l’entitat Carrutxa.

El llibre serà presentat per Montserrat Flores Juanpere, historiadora i arxivera, i regidora de Bon Govern, Transparència i Participació a l'Ajuntament de Reus i, comptarà amb la presència del propi autor, Ezequiel Gort; de Rafel Català, per part de Dalmau Editors, i finalment, de Salvador Palomar, de l'entitat Carrutxa.


ON

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3

Com arribar-hi


QUAN

Del 19/09/2023 al 21/09/2023

LOCALITZACIÓ

Arxiu Municipal de Reus

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3,

Tel. 977 010 054

http://www.reus.cat/arxiu-municipal-de-reus

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.