Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE : "NO A LA BOSSA DE GAS"

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE :

Presentació del llibre  "No a la bossa de gas" editat per l'Associació de Veïns Reus Sud Misericòrdia, una reivindicació veïnal que va tenir lloc fa 20 anys i que posa de manifest que actuar de manera conjunta amb un objectiu comú sempre dóna uns resultats positius.

La presentació anirà a càrrec de Carles Pellicer i Punyed, Alcalde de Reus


QUAN

el 18/10/2021

a les 20:00h

Et pot interessar...

Pessebre de clicksE
Nadal

Pessebre de clicks

Fins al 7 de gener, un mostrador del Mercat Central s'omple amb un pessebre de clicks de la mà de Jordi Mariné.Es pot visitar durant l'horari d'obertura al públic del mercat.

On: Mercat Central

Pessebre de clicksE
Nadal

Pessebre de clicks

Fins al 7 de gener, un mostrador del Mercat del Carrilet s'omple amb un pessebre de clicks de la mà de Jordi Mariné.Es pot visitar durant l'horari d'obertura al públic del mercat.

On: Mercat del Carrilet

Taller de cuina al Mercat CentralE
Nadal

Taller de cuina al Mercat Central

Divendres 9 de desembre, a partir de les 11:00 h, proposta de cuina amb plats de carn per un àpat de festa amb Maria Teresa Llauradó, La Mussara Food.El taller es farà a la zona de degustació nord del Mercat Central.

On: Mercat Central

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.