Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN CENTRES CÍVICS REUS

PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN CENTRES CÍVICS REUS

Avui s'ha presentat a l'Ajuntament de Reus la nova programació d'activitats dels Centres Cívics de Reus.
Pel nou quadrimestre, des de l'octubre a febrer de 2023, s'han programat 160 propostes als centres cívics de la ciutat, de les quals 38 són totalment gratuïtes.
Com a novetat en la programació, els tallers amb continuïtat al llarg de tot el quadrimestre s'han classificat segons els següents eixos temàtics per tal de facilitar la cerca de les activitats desitjades i donar resposta a múltiples interessos i àmbits d'interès de la ciutadania:
Per expressar-se per a les activitats d'arts plàstiques i escèniques
Per cuidar-me per a les activitats físiques, esportives i balls
Per comunicar-me on hi han les activitats de fotografia, idiomes i informàtica
Per cuinar amb les diferents activitats de gastronomia
La programació d'activitats gratuïtes es consolida amb una major oferta que s'ha agrupat en quatre eixos:
En família: activitats en família, on els pares, mares o avis poden venir a realitzar l'activitat programada conjuntament.
Ens movem: amb sortides per conèixer l'entorn més proper de la nostra ciutat promovent la salut i el benestar.
Parlem de: xerrades de temàtiques diverses com a espais de difusió cultural i de coneixement.
Espai gastronòmic: tallers de cuina

El termini de preinscripció a les activitats estarà obert a partir del 12 de setembre de 2022. Les matrícules estaran obertes mentre hi hagin places disponibles. Es faran preferentment per internet (inscripcions.reus.cat) o presencialment a les consergeries dels centres cívics, de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h., en el cas que no siguin possibles les altres vies.
Com a novetat , s'aplicaran descomptes del 15% als següents col·lectius:
- Majors de 65 anys
- Joves fins a 30 anys
- Titulars dels carnet de família nombrosa, monoparental
- Persones en situació d'atur laboral
- Persones amb discapacitat legalment reconeguda a partir del 33%

Fins ara només tenien descompte els majors de 65 anys.


QUAN

Del 12/09/2022 al 23/09/2022


MÉS INFORMACIÓ

inscripcions.reus.cat

Et pot interessar...

Gala de dansa Roseta MauriE
Arts escèniques

Gala de dansa Roseta Mauri

Gala de dansa Roseta MauriX Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri La gala d’enguany la integren ballarins i ballarines que van resultar premiats en passades edicions del Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, i que avui ballen en companyies internacionals de prestigi. També comptarem...

On: Teatre Fortuny

L'excessiva història d'un individu excessiuE
Arts escèniques

L'excessiva història d'un individu excessiu

L'excessiva història d'un individu excessiuCicle Grans MestresIrreverent, iconoclasta, imprevisible, descarada, sorprenent i necessària. Una peça de creació contemporània a partir de diversos referents rabiosament actuals del món eslau. Una mirada diferent (i peculiar) a la manera d'entendre...

On: Teatre Fortuny

FEDRA DESPULLADAE
Arts escèniques

FEDRA DESPULLADA

Fedra despulladaCicle Grans MestresUna de les millors representats de la jove generació d'actrius catalanaes, Bàrbara Roig, interpel·larà al públic posant-se en la pell d'una de les figures més polèmiques de la tragèdia grega, Fedra. Una versió totalment contemporània i colpidora del mite...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.