Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Projecció de "Sufragistes"

Projecció de
Poc abans de la Primera Guerra Mundial, Maud és una jove que treballa en una bugaderia que viu en una situació molt inestable. A la feina, les condicions són tan precàries que pot patir risc d’emmalaltir o, fins i tot, de ser violada pel seu cap. Un dia es troba amb una manifestació d’un grup de sufragistes i decideix unir-se a la causa.
 
Juntament amb les seves companyes, Maud intentarà aconseguir el dret a vot per a les dones. Per tal d’aconseguir-lo, la unió i el valor seran factors crucials.
 
La història d’unes dones, la procedència de les quals, majoritàriament, pertanyia a la classe treballadora. Unes dones que varen lluitar pacifica i incansablement pels seus drets civils i laborals, la dignitat, la igualtat, l’accés a l’educació, el dret a vot.
Unes dones que es varen arriscar a perdre-ho tot: treball, casa, fills i fins i tot la vida, per tal d’aconseguir la igualtat.

PREU

5 € no socis, 3 € socis. Entrades no numeradesON

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34

Com arribar-hi


QUAN

el 18/05/2018

a les 20:15h


MÉS INFORMACIÓ

Sala Santa Llúcia

LOCALITZACIÓ

Sala Santa Llúcia

Raval de Robuster, 34,

Tel. 977 77 11 91

http://www.salasantallucia.es.tl

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.