Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Prosceni Reddis Bartrina: Audició Comentada de la 3a suite per violencel sol del Bach

Prosceni Reddis Bartrina: Audició Comentada de la 3a suite per violencel sol del Bach

Roger Morelló Viloncel·lista

L'obra de J. S. Bach ha esdevingut el model i la culminació de tota una manera d'entendre l'art musical. Des que van passar per les mans de Pau Casals, les seves Sis suites per a violoncel són un referent indiscutible del repertori d'aquest instrument i part incontestable del cànon musical. Amb Roger Morelló (Reus, 1993), jove violoncel·lista de sòlida formació i brillant i prometedora trajectòria, n'anirem desgranant la número 3 fragment per fragment, dansa per dansa.


QUAN

el 21/02/2023

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Reserva l’entrada

Et pot interessar...

Prosceni Reddis Bartrina: Emma Vilarasau, actriu de teatre, cinema i televisió.E
Jornades

Prosceni Reddis Bartrina: Emma Vilarasau, actriu de teatre, cinema i televisió.

Presenta: Josep Maria Mestres, director de teatre.Emma Vilarasau Tomás (1959) estudià interpretació a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona del 1977 al 1980, i completà la seva formació amb seminaris amb John Strassberg i Carlos Gandolfo, així com estudis a l'escola de...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.