Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

QUE! INFIERNO DE CABARET

QUE! INFIERNO DE CABARET

Cultura A Reus - Cultura Segura

QUE! INFIERNO DE CABARET

En aquest cabaret còmic es narra la hisòria de 3 personatges que es troben a l'infern i hauran de realitzar un show si volen sortir d'allà.

L'espectacle està carregat de magia, balls i molts riures per a tot tipus de públic. 

Show familiar.

PREU

8€ socis - 10€ No socisQUAN

el 16/01/2021

a les 18:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

Et pot interessar...

Històries per a ser representadesE
Espectacle

Històries per a ser representades

Històries per a ser representadesA càrrec de ENVERS TEATRE, amb direcció de LAURA LARRÈGLE.Es tracta d'un compendi de 4 històries breus de l'autor argentí Osvaldo Dragún.Fan crítica dels valors de la nostra societat actual amb un to humorístic, àcid i fins i tot corrosiu,...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.