Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Repte Caminada Rutes Reus #jocaminoacasa

Repte Caminada Rutes Reus #jocaminoacasa

Diumenge 5 d'abril prepara't pel tret de sortida del repte de la Caminada Virtual #jocaminoacasa des de les xarxes socials de Reus Esport i Lleure, l'objectiu d'aquesta caminada és dedicar les nostres passes a agrair el treball de tots els serveis essencials, serveis sanitaris, policia local, mossos d'esquadra, protecció civil, dependents de comerços, forners, pastissers, pagesos, ramaders... per a tots el nostre esforç i la suma de les nostres passes.

Com ho pots fer per comptar les teves passes:

- Amb un aparell específic com un rellotge, un comptador de passes o altres
- Amb una aplicació del vostre mòbil
- O bé... mesurar l'espai per fer el càlcul, per exemple si al passadís d'anada i tornada fem 30 passes, comptarem les vegades que fem el recorregut i el total de vegades el multiplicarem per les 30 passes.

Només et demanem que facis un mínim de 1000 passes, abans de les 10h de diumenge inscriu-te i entre les 10h i les 13:00h digues quantes passes has fet clicant aquí.  Farem un comptador final de passes i així podrem saber quantes n'hem aconseguit entre tots els participants.

Esperem les vostres fotos a Instagram etiquetant ReusEsport i Tretzesports, amb el hastag #jocaminoacasa


QUAN

el 05/04/2020

a les 10:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.