Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Reus Jazz Cava: Lluís Capdevila, Joan Motera, Esteve Pi

Reus Jazz Cava: Lluís Capdevila, Joan Motera, Esteve Pi

Si bé l'esperit amb el que néix la Reus Jazz Cava és oferir un passi de concert amb una secció rítmica per acte seguit obrir una Jam Session, on hi puguin participar espontàniament músics assistents entre el públic, la prudència sanitaria derivada de la pandèmia ha anat obligant a estirar el passi de concert sense poder convidar altres músics a participar. La formació serà formada pel director artístic Lluís Capdevila al piano, acompanyat de Joan Motera al contrabaix i Esteve Pi a la bateria. Motera és professor de l'ESMUC i un veterà de l'escena jazzística catalana i professor de l'ESMUC. L'Esteve Pi és el bateria del quintet d'Andrea Motis, a banda d'haver acompanyat multitud de grans noms de l'escena internacional. Repertori d'estàndards de Jazz clàssic. 

PREU

Gratuït amb reservaQUAN

el 15/07/2021

a les 19:30h


MÉS INFORMACIÓ

Reserva entrades

Et pot interessar...

Reus Jazz Cava: Joan Mar Sauqué, Xavi Castillo, Lluís CapdevilaE
Música

Reus Jazz Cava: Joan Mar Sauqué, Xavi Castillo, Lluís Capdevila

Arriba la última Reus Jazz Cava de 2022 amb un instrument que ha estat clau en la història del Jazz, la trompeta. Ens visitarà per primer cop en Joan Mar Sauqué, un jove trompetista i compositor, natal del poble gironí Garrigoles i amb experiència a la Sant Andreu Jazz Band. D'altra banda,...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.