Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Rua Mortuòria, robatori del Braç Incorrupte i lectura del testament

Rua Mortuòria, robatori del Braç Incorrupte i lectura del testament

Rua Mortuòria amb les despulles del Rei Carnestoltes, les ploraneres, les amants i la vídua la Reina, les colles i, tancant la comitiva, el poble afligit. La rua sortirà del Castell del Cambrer, i passarà per l’Absis de la prioral, carrers de l’Hospital, de la Presó i de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrers d’Aleus i de Donotea, plaça dels Argenters, carrer del Vidre i plaça del Mercadal on, seguidament, tindrà lloc la CREMA DE SA MAJESTAT.

En arribar a la plaça del Mercadal, fugaç robatori del Braç Incorrupte a càrrec del Ball de Diablesi, seguidament, crema del Rei Carnestoltes.

 

A continuació, a la plaça del Mercadal, pública lectura del testament i tot seguit es procedirà a retirar les cendres de Sa Majestat el Rei Carnestoltes LIX. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals.QUAN

el 05/03/2019

a les 20:00h

LOCALITZACIÓ

Plaça del Castell

, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.